Crema Garmastan®

Cremă naturală pentru îngrijirea sânilor și prevenirea infecțiilor în perioada alăptării

Nr. 1 în România

Nr. 1 în România pentru protecția și înfrumusețarea sânului în timpul alăptării. Peste 1 milion de mămici mulțumite în ultimii 10 ani.

Ingredientul activ al acestui cunoscut produs este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietățile terapeutice și curative ale acestei substanțe sunt cunoscute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud și de Nord. Aceste cunoștinte au fost folosite la realizarea cremei Garmastan® ce conține același extract natural de guaiazulena.
Garmastan floare Guaiac

Îngrijirea sânului în perioada alăptării

Crema Garmastan menține pielea mameloanelor și a areolelor suplă și elastică, facilitând deschiderea canalelor galactofore.

Pregătirea sânului pentru alăptare

Garmastan asigură protecția împotriva bacteriilor și împotriva acțiunii enzimelor din laptele matern asupra mameloanelor.

Poate fi aplicat din luna a 8-a de sarcină, apoi după fiecare alăptare, pe toată durata hrănirii la sân.

Tratamentul profilactic și terapeutic pentru inflamatiile mamelonare

Garmastan asigură protecția împotriva bacteriilor, reducând şi prevenind inflamaţiile. Are un efect cicatrizant, ușor antiseptic și antiinflamator.

Produsul nu conţine grăsimi și zahăr fiind perfect tolerat de bebeluş.

Crema Garmastan pentru iritații la sân

Mâncărimea și iritațiile de la nivelul sânilor pot fi destul de frecvente, mai ales că pielea din această zonă este sensibilă și, totodată, expusă la o mulțime de factori cum ar fi: transpirație excesivă, substanțe chimice din detergenții utilizați la spălare, materialele sintetice ale sutienelor.
 
Pentru a preveni aceste iritații, mai ales în perioada de alăptare, crema Garmastan conține substanțe active care neutralizează iritațiile și accelerează procesul de vindecare a pielii.
 
Un alt beneficiu al acestei creme este ca ea își modifică consistența la temperatura corpului, nu conține grăsimi, nu are miros, se aplică ușor pe orice tip de piele, se îndepărtează ușor prin spălare. Este perfect tolerat atât de mămică, precum și de bebeluș.

Descrierea produsului


Unguent indicat în tratamentul profilactic și terapeutic al inflamațiilor mamelonare din perioada pre și post natală și în îngrijirea sânilor în perioada alăptării.

 

Forma de prezentare:

 • tub 20 g

Proprietăți

 • Substanța activă a cremei Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum
 • Proprietățile curative și terapeutice ale acestei substanțe sunt cunoscute de secole de către localnicii din regiunile Americii de Sud și de Nord
 • Aceste cunoștințe au fost folosite la realizarea unguentului Garmastan ce conține același extract natural de guaiazulenă
 • Crema Garmastan păstrează pielea mameloanelor și areolelor suplă și elastică, prevenind apariția eroziunilor (ragadelor) din perioada alăptării
 • Garmastan își modifică consistența la temperatura corpului, nu conține grăsimi, nu are miros, și de aceea se aplică ușor pe pielea sensibilă și se îndepărtează ușor prin spălare
 • Este perfect tolerat atât de mămică cât și de bebeluș
 • Garmastan se poate folosi înaintea perioadei de alăptare
 • Crema Garmastan se aplică, după duș, începând cu luna a opta de sarcină, pentru a pregăti mameloanele pentru acțiunea mecanică ce se va exercita asupra lor în timpul alăptării

Indicații terapeutice

Crema Garmastan se poate utiliza pentru tratamentul profilactic și terapeutic în inflamația mameloanelor în perioada alăptării.

Administrare

 • Garmastan se aplică ușor pe mameloane și areole după fiecare alăptare.
 • Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresă sterilă pe care s-a aplicat un strat subțire de cremă.

Compoziţie crema Garmastan

Guaiazulene 0,05 gr (excipienți cremă PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorură de cetil piridinium, apă).
Crema Garmastan® 20 g
Garmastan® – cremă naturală pentru îngrijirea sânilor și prevenirea infecțiilor în perioada alăptării
Menține pielea mameloanelor și a areolelor suplă și elastică, facilitând deschiderea canalelor galactofore. Asigură protecția împotriva bacteriilor și împotriva acțiunii enzimelor din laptele matern asupra mameloanelor. Nu conţine grăsimi și zahăr fiind perfect tolerat de bebeluş.
Mai multe informații
Garmastan® – crema naturală pentru înfrumusețarea sânilor
Cea mai importantă zonă pentru forma, aspectul și sensibilitatea sânului este zona mamelonului sau a areolei mamare. Garmastan® te poate ajuta pentru îmbunătățirea aspectului și formei zonei mamelonare și a pielii sânului.
Mai multe informații
Îmbunătățește aspectul elasticitatea și sensibilitatea mamelonului și a pielii sânului
Studii recente arată că folosirea cremei Garmastan® timp de 6 săptămâni are efecte foarte pozitive asupra formei, aspectului și sensibilizării zonei mamelonului și pielii sânului. Garmastan® conține guaiazulenă cu acțiune anti-oxidantă pentru regenerarea celulară.
Mai multe informații
Previous
Next

De unde cumpăr crema Garmastan

Crema Garmastan® este disponibilă în toate farmaciile din România. Inclusiv în următoarele rețele: