Informații și noutăți

Informații și noutăți despre perioada sarcinii, alăptare și Garmastan®

Garmastan® îmbunătățește aspectul elasticitatea și sensibilitatea mamelonului și a pielii sânului

Studii recente arată că folosirea cremei Garmastan® timp de 6 săptămâni are efecte foarte pozitive asupra formei, aspectului și sensibilizării zonei mamelonului și pielii sânului.

Guaiazulena: o nouă opțiune de tratament pentru dermatita recalcitrantă de scutec

Studii recente* arată că utilizarea cremei Garmastan® oferă o recuperare rapidă a nou-născuților cu risc de apariție a dermatitei de scutec

Secretele unei alăptări sănătoase. Pregătirea sânilor

Povestim despre alăptare și despre beneficii, provocări, stări de spirit din aceasta perioadă și potențiale probleme în timpul alăptării.

Printre altele, recomandarea de astăzi este Garmastan, un balsam care vi se sugerează (și pe bună dreptate) încă din maternitate.

Laptele matern poate reduce riscul apariției sindromului de hiperactivitate la copii

Cercetătorii israelieni au descoperit că bebeluşii alăptaţi la sân prezintă un risc mai redus de a dezvolta tulburarea caracterizată prin hiperactivitate însoţită de deficit de atenţie.

Pregătirea pentru alăptare

Pentru proaspetele mămici, perioada imediat după naștere poate fi cea mai dificilă, în unele cazuri mai dificilă decât nașterea în sine. Nu vorbim aici neapărat de depresia postpartum ci pur și simplu de perioada de adaptare post natală.

Magneziul în timpul sarcinii

Sarcina este o experiență extraordinară pentru fiecare femeie. Corpul ei se schimbă în multe feluri și necesită mai multă energie. Așadar, nu este de mirare că are nevoie și de mai multe minerale în timpul sarcinii și, după nașterea copilului, în perioada de alăptare. Prin urmare, ginecologii recomandă femeilor însărcinate să asigure un aport echilibrat de magneziu.