Magneziul și alăptarea

De ce este atât de important să luați suficient magneziu în perioada alăptării? Citiți mai multe aici.

Magneziul și alăptarea

În perioada alăptării, între mamă și bebeluș se stabilește o legătură deosebit de strânsă, care este extrem de importantă pentru dezvoltarea mentală și fizică a nou-născutului. Mamele care alăptează nu oferă numai hrană, securitate, protecție și dragoste copiilor lor, ci prin alăptare încurajează dezvoltarea sistemului imunitar al bebelușului. Pentru a oferi un început sănătos în viață copilul dvs., ar trebui să vă asigurați că luați suficiente minerale, precum magneziul.

Pentru bebeluș:

  • Laptele matern conține toți nutrienții importanți
  • Copiii alăptați sunt mai puțin predispuși să dezvolte alergii și diabet sau să devină supraponderali (copiii sunt protejați de boli)
  • Laptele matern sprijină dezvoltarea copilului dumneavoastră
  • Laptele matern nu conține bacterii și are proprietăți antiinfecțioase
  • Alăptarea transmite căldură, protecție și apropiere față de bebeluș

Alăptarea și aportul de magneziu

De ce este atât de important să vă suplimentați aportul de magneziu în timpul alăptării? Răspunsul este simplu: prin alăptare mamele transmit mineralul copiilor lor doar parțial. Prin urmare, Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) și Consiliul pentru Alimentație și Nutriție (FNB)* recomandă mamelor care alăptează să aibă un aport zilnic de magneziu de 390 mg.

Alăptarea și Diasporal®

Pentru a vă asigura că aveți un aport adecvat de magneziu și de lichide în timpul alăptării, puteți lua Magnesium-Diasporal® 300 mg granule pentru soluție orală. Aflați mai multe despre Magnesium-Diasporal® 300 mg granule pentru soluție orală.

* Food and Nutrition Board (FNB) al Institutului de Medicină al Academiilor Naționale (SUA)