Garmastan® îmbunătățește aspectul elasticitatea și sensibilitatea mamelonului și a pielii sânului

Studii recente* arată că folosirea cremei Garmastan® timp de 6 săptămâni are efecte foarte pozitive asupra formei, aspectului și sensibilizării zonei mamelonului și pielii sânului.

Cea mai importantă zonă pentru forma, aspectul și sensibilitatea sânului este zona mamelonului sau a areolei mamare. Garmastan® te poate ajuta pentru îmbunătățirea aspectului și formei zonei mamelonare și a pielii sânului.

Studii recente* arată că folosirea cremei Garmastan® timp de 6 săptămâni are efecte foarte pozitive asupra formei, aspectului și sensibilizării zonei mamelonului și pielii sânului.

Garmastan® conține guaiazulenă cu acțiune anti-oxidantă pentru regenerarea celulară.

Recomandăm utilizarea cremei Garmastan® pentru minim 6 săptămâni pentru a vedea și simți efectele pozitive.

Rezultatele benefice ale cremei Garmastan® pentru zona mamelonului și a pielii sânului sunt recunoscute din experiența proprie a sutelor de mii de femei după naștere și în timpul alăptării.

Garmastan® îmbunătățește aspectul elasticitatea si sensibilitatea mamelonului și pielii sânului indiferent dacă alăptezi sau nu

*Mai multe informații despre studiile sțiințifice în legătură cu unguentul Garmastan® puteți obține aici.

Crema Garmastan®

Cremă naturală pentru îngrijirea sânilor și prevenirea infecțiilor în perioada alăptării

Nr. 1 în România

Nr. 1 în România pentru protecția și înfrumusețarea sânului în timpul alăptării. Peste 1 milion de mămici mulțumite în ultimii 10 ani.